Ανατροπής… συνέχεια (απάντηση στον Χρ. Κοτσίνη) – Του Γιάννη Γιαμά

 

Όταν συνθηκολογείς με την επίσημη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όταν κάθεσαι στο τραπέζι με το παλιό και φθαρμένο καθεστώς, όταν δέχεσαι να συζητήσεις για το πως θα διοικήσεις τότε είσαι πιο παλιό και από το παλιό. Το είχα γράψει και στο παρελθόν ο κ.Γιαμάς δεν έχασε. Όταν είναι ισόποσες οι έδρες δεν δύναται να υπάρξει νίκη. Σαφώς ο στόχος και από τους άλλες δυο παρατάξεις ήταν να πέσει ο πρώην πρόεδρος του επιμελητηρίου  και το καθεστώς του.Ναι εν τέλει έγινε αλλά όχι με νίκη με συνθηκολόγηση.(απόλυτα νόμιμο)αλλά παραφύσιν συνεργασία από κομματικής πλευράς.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΓΙΑΜΑ
Με αφορμή σχετικό δημοσίευμά σας για μεγάλη ανατροπή της παλιάς, φθαρμένης και καθεστωτικής διοίκησης του Επιμελητηρίου που έλαβε 10 από τις 21 έδρες στις τελευταίες εκλογές, οφείλουμε να σας θυμίσουμε τα εξής:
Τις τελευταίες ώρες αλλάξατε στρατόπεδο, ενώ είχατε δεσμευτεί ότι θα στηρίζατε την παλιά, φθαρμένη και καθεστωτική διοίκηση του Επιμελητηρίου, χωρίς ανταλλάγματα όπως είχατε δεσμευτεί μπροστά σε φίλους σας δημοσιογράφους και μάθαμε αργότερα γιατί φύγατε…
Όσον αφορά στα ποσοτικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου σας, να σας θυμίσουμε ότι πολλοί σύντροφοί σας δεν ακολούθησαν παρά μόνο ελάχιστοι φίλοι – συνεργάτες σας. Για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σας θυμίζουμε ότι ήσασταν μοναδικός υποψήφιος στο Μεταποιητικό Τμήμα όπου από τους 11 σταυρούς που έλαβε το Τμήμα, εσείς λάβατε μόλις 4 σταυρούς, παρόμοιο αριθμό σταυρών πήραν και άλλοι υποψήφιοί σας σε άλλα Τμήματα.
Όσον αφορά την Ανατροπή σας, την οφείλετε καθαρά στον εκλογικό νόμο (ούτε οριακά ποσοστά στα Τμήματα –Σύνολο) που η Κυβέρνησή σας επέλεξε και σας επέτρεψε να συνεργαστείτε με τη Δεξιά. Βέβαια η πραγματική Ανατροπή γίνεται πάντα εκ των έσω. Το ίδιο κάνει τώρα η Κυβέρνησή σας και στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές αλλά ακόμη δεν έχετε βρει υποψήφιους – πατριώτες όχι μόνο να ηγηθούν αλλά και να πλαισιώσουν ψηφοδέλτιο σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Πρέβεζας. Μακάρι να βρεθούν… και ξέρετε εσείς!
Επίσης, σχετικά με την αγωνία σας για το δεύτερο συνθετικό σε ονόματα, σας θυμίζουμε και τη «Βόρεια Μακεδονία».
Ακόμη να σας επισημάνουμε ότι σε πάρα πολλά θέματα κατά τις συνεδριάσεις της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου, συμφωνείτε με τις απόψεις του παλαιού και καθεστωτικού επειδή είναι ορθές. Γι’ αυτό μην «ξύνεστε»… ως «ψαράς»… μια φορά το χρόνο όταν θυμάστε και σεβαστείτε επιτέλους κάποιους αρχαιότερους στο είδος τους.
Γιατί ο καθένας μας κρίνεται από το έργο του στο τέλος.
Μακριά από εμάς κάθε χλεύη και καλή συνέχεια στην «ανατροπή σας»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *