Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά έβαλε ο Βασίλης Ιωάννου

Ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του ήταν ο Βασίλης Ιωάννου, καθώς δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην αυτοδιοίκηση. Στο κείμενο του αναφέρει…

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα πολλοί συμπολίτες, σε καθημερινή βάση με διάφορους τρόπους και με διαφορετικά ο καθένας επιχειρήματα, με παροτρύνουν να επανεξετάσω το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας μου για το Δήμο Πρέβεζας.
Πολλοί μάλιστα εξ αυτών, μου εκδηλώνουν και την δημόσια υποστήριξή τους σε ένα τέτοιο εγχείρημα. Όλους αυτούς τους συνδημότες, επώνυμους και ανώνυμους, για τις προτάσεις, τις αγνές τους προθέσεις και κυρίως για την εκτίμησή στο πρόσωπό μου, θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να τους ευχαριστήσω.
Όμως αυτές οι τιμητικές προτάσεις και προτροπές τους, δεν είναι ικανές να με κάνουν να αναθεωρήσω παλαιότερες θέσεις και αποφάσεις μου, τις οποίες δεν πήρα ούτε βιαστικά, ούτε επιπόλαια, αλλά μετά από πολύ συζήτηση και σκέψη .
Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω ότι, φήμες και πληροφορίες που με θέλουν να σκέφτομαι ή πολύ περισσότερο να έχω ήδη αποφασίσει, να ασχοληθώ ενεργά στις επερχόμενες εκλογές με το Δήμο Πρέβεζας, είναι παντελώς αβάσιμες και δεν απηχούν την πραγματικότητα..”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *