Πρέβεζα: Τους 36 πρώτους υπ. Δημοτικούς Συμβούλους παρουσίασε ο επικεφαλής της «Δημοτικής Συνεργασίας» Χρ. Μπαΐλης

Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της “Δημοτικής Συνεργασίας” ανέφερε μεταξύ άλλων: Σε λιγότερο από δυο μήνες οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τη Νέα Δημοτική Αρχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Η παράταξή μας “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” κοιτάζοντας όλους τους Πρεβεζάνους στα μάτια, ζητάει και πάλι την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους.
Με σκοπό να συνεχίσουμε ένα έργο που ξεκίνησε το 2011, μια χρονιά που η χώρα μας μπήκε σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω της πρωτόγνωρης Οικονομικής και Κοινωνικής Κρίσης.
Αυτά τα 8 χρόνια δώσαμε σκληρές μάχες για να κρατήσουμε τον Δήμο όρθιο. Και τον κρατήσαμε. Συγχρόνως βάλαμε τον Δήμο μας σε άλλη τροχιά δίνοντας στον Δήμο το ρόλο που του αξίζει.
Αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά. Διαχειριστήκαμε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και διαφάνεια, την μεγαλύτερη Οικονομική κρίση των τελευταίων 40 ετών. Συγχρόνως υλοποιήσαμε τη Νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση τον “Καλλικράτη” με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εγιναν πολλά σ’ ένα αρνητικό οικονομικό περιβάλλον. Κάτω από αυτές τις σκληρές συνθήκες δώσαμε προτεραιότητα στην Κοινωνική Πολιτική. Δημιουργήσαμε Νέες Κοινωνικές Δομές με σκοπό την στήριξη των ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, που έχουν πληγεί περισσότερο από την πρωτόγνωρη κρίση. Συγχρόνως αυτά τα χρόνια δώσαμε προτεραιότητα σε βασικά έργα υποδομής, επιδιώκοντας έτσι μια ισόρροπη ,ισότιμη και δίκαιη χωρική ανάπτυξη του Δήμου μας , με βασικό σκοπό την εξασφάλιση της συνοχής της τοπικής μας κοινωνίας. Αυτό το έργο έρχονται να υπηρετήσουν καταξιωμένοι, ικανοί και έντιμοι συνδημότες μας, που ο καθένας και η καθεμιά τους έχουν δώσει με απόλυτη αξιοπιστία δείγματα γραφής.
Στοίχημά μας ήταν και είναι η ανανέωση. Και η παράταξή μας το πέτυχε. Και σε συνδυασμό με τη γνώμη των Δημοτών και την εμπειρία των παλιών και με βασική προϋπόθεση την συλλογική δουλειά, μπορούμε να σηκώσουμε την Πρέβεζα πιο ψηλά δίνοντας μια άλλη προοπτική. Γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη,
Ιστορία γράφουν οι ομάδες, κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του.
ΜΟΝΟ αν πιστέψουμε σε κάτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να υπερνικήσουμε διαφωνίες, διαφορετικές θέσεις και απόψεις χτίζοντας το αύριο του τόπου μας με συννενόηση, συναίνεση και συνεργασία απέναντι στην εσωστρέφεια και την μιζέρια.
Προτάσσοντας πάντα τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους.
Δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ο κόσμος τα έχει βαρεθεί. Εμείς μιλάμε και θα μιλάμε την αλήθεια. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ παραμένει μια ήρεμη και αξιόπιστη δύναμη που έχει πρόγραμμα, διαθέτει αξιόπιστο ανθρώπινο δυναμικό και ιδιαίτερα έχει την βούληση να συνεχίσει το έργο της.
Χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις. Χωρίς στεγανά και παρωπίδες. Χωρίς να φοβόμαστε την αλήθεια και την κριτική. Να λέει λίγα και να πράττει πολλά. Γιατί δεν ήμασταν και δεν είμαστε οι κλασσικοί πολιτικοί, οι “γραβατωμένοι” με τον “ξύλινο λόγο”. Γιατί πιστεύουμε στην Πρέβεζα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και επιμένουμε.
Επιμένουμε πως η Πρέβεζα θα πρέπει να σηκώσει το ανάστημα της για να φτάσει πιο ψηλά.
Οι υποψήφιοι που έχω την μεγάλη τιμή να παρουσιάσω σήμερα και τους οποίους ειλικρινά θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς όλους ΜΑΖΙ και τον καθένα και την κάθε μια ξεχωριστά , για την απόφασή τους να δουλέψουμε ΜΑΖΙ για έναν καλύτερο και ανθρώπινο Δήμο. Ολοι τους έχουν μια κοινή αφετηρία. Την διάθεση να προσφέρουν. Να καταθέσουν τις δικές τους δυνάμεις,που με την δύναμη των πολιτών μπορούν να φέρουν στην πρώτη γραμμή την πρόοδο. Να ανοίξουν νέους δρόμους. Να αποτελέσουν τους καταλύτες για την Πρέβεζα της νέας εποχής
Σήμερα παρουσιάζουμε νέα πρόσωπα στην κοινωνία μας και πιστεύουμε ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να την εκπροσωπήσουν και να καταθέσουν τα όνειρά τους, τις ιδέες τους, την γνώση τους και ιδιαίτερα την φρεσκάδα που κουβαλούν.
Θέλω για άλλη μια φορά να δηλώσω ότι η παράταξή μας είναι ακομμάτιστη αλλά όχι απολίτικη. Είναι και θα παραμείνει ανυποχώρητη σε αρχές και αξίες.
Σήμερα έχουμε την τιμή και την χαρά να ανακοινώσουμε υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσουμε το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας»
ΠΗΓΗ ΤOΠΙΚΗ ΦΩΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *